Implementatie betaalmodules

Een klant van ons heeft de vraag gesteld om de conversies te verhogen op hun websites. Een belangrijke stap die zijn hierin konden zetten was het werken met een andere betaalprovider.

De opties die op hun websites werden aangeboden waren te summier voor de doelgroep die zij wilden aanspreken. Door over te stappen naar Multisafepay, konden ze meer betaalopties aanbieden die beter aansloten.

Zo hebben we op alle websites in Magento de betaalmodule geïnstalleerd en betaalopties toegevoegd. Naast het aanbieden van iDeal is nu ook PayPal, Creditcard, Bancontact/Mistercash en achteraf betalen toegevoegd. Daarnaast heeft Multisafepay de standaard optie Second Chance. Als klanten een winkelmandje achterlaten, dan krijgen ze automatisch een reminder om alsnog de betaling te voltooien.

Door de toevoeging van deze extra’s betaalmodules zijn hun verkopen met bijna 60% gestegen! Tip voor alle webshops, kijk welke betaalopties je aanbiedt, en kijk of je hierin kunt uitbreiden. Liever teveel keuze, dan te weinig.