Content Schrijven

Om de website van een klant beter te vullen is het verstandig om voldoende zinvolle content te schrijven. Voor een beginnend bedrijf hebben wij content geschreven en ook het portfolio ge├╝pdate.

Nu de klant een aantal klussen heeft gedaan konden we de website vullen met wat het bedrijf precies kan doen voor zijn klanten, maar ook de portfolio konden we aanvullen. Zo kunnen hun klanten precies zien waar het bedrijf goed in is en zien ze ook de recente activiteiten van het bedrijf. Dit draagt bij aan de betrouwbaarheid. Ook de vindbaarheid van de website wordt zo verbeterd.

Het schrijven van unieke content en de website regelmatig updaten draagt bij aan een betere vindbaarheid in Google. Google vindt het erg belangrijk dat de website in ontwikkeling is en er nieuwe content geschreven wordt.