Bedrijfsplan Schrijven

Onze klant is een succesvol bedrijf die 1 winkel heeft in Nederland. Op de vestiging zelf is groei lastiger, en daarom bekijken ze de mogelijkheden om uit te breiden op meerdere locaties. Klanten komen vaak uit de regio en daarom zouden meerdere winkels voor een betere dekking kunnen zorgen.

Omdat dit puur gebaseerd is op een onderbuikgevoel, wil de klant graag onderzoek doen naar de mogelijkheden. Doordat ze niet gewend zijn jaren in de toekomst te plannen, hebben ze onze hulp ingeschakeld. Wij hebben ze geholpen bij het schrijven van een bedrijfsplan.

Veel bedrijven denken dat dit alleen nodig is bij een beginnend bedrijf, echter is dat een misvatting. Het kan ook goed helpen om een beter idee te krijgen van wat je bedrijf precies is en waar je naartoe wil. Gaandeweg verliezen veel ondernemers dit uit het oog. Door een bedrijfsplan te maken krijg je weer binding met je bedrijf en kun je weer schaven aan de huidige processen en werken aan de toekomst.

Wij hebben meerdere gesprekken gevoerd met de klant om zo een goed idee te krijgen wie ze zijn en wat ze doen, maar ook waar ze naartoe willen. Daarnaast hebben we marktonderzoek gedaan om zo een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden om eventueel uit te breiden.