Magento

Heeft u een webwinkel, maar rendeert hij onvoldoende? Dan is Magento de oplossing. Wij hebben ruim 8 jaar ervaring in het bouwen van websites met Magento. Wij werken zowel met Magento 1.9, maar ook met Magento 2.

Wat maakt Magento zo bijzonder?
Het marktaandeel van Magento onder de meest populaire e-commerce websites (30) is 29,8 %. Dit zegt genoeg. Magento is zowel voor de gebruiker als de beheerder erg overzichtelijk. Instellingen aanpassen aan de website gaat met een paar muisklikken en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Toch kan dit ook als een probleem worden ervaringen. Het kost heel wat uren, dagen en soms weken voordat u alles precies gezien heeft wat Magento allemaal biedt. CVD Media kan u helpen meer inzicht te krijgen in Magento en helpt u met de basisbeginselen.

Uiteraard kunnen wij ook een volledige website voor u ontwikkelen met uw wensen. Met meer dan 30 websites die wij reeds hebben ontwikkeld, mogen wij gerust zeggen dat wij een ruime ervaring hierin hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden die dit kan bieden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via info@cvdmedia.nl. U vindt bij ons op de website eveneens de projecten waar wij aan werken of gewerkt hebben zodat u kunt zien wat wij zoal te bieden hebben.