Meer content

By in
130
Meer content

Voor onze klant DFT Advies zijn we aan de slag gegaan met de content van de website. Deze was verouderd en verdient simpelweg meer aandacht.

Er zijn nieuwe collega’s toegevoegd, nieuwe recensies en ook qua content zijn we aan de slag gegaan. Hun url is namelijk dft-advies.nl. Het nadeel hiervan is dat veel verkeer zoekt naar DFT, oftewel de Financiele Telegraaf. Dat zijn echter niet hun klanten. Ze zijn een administratiekantoor/boekhouder, dus dat zouden ook de klanten moeten zijn.

Nu staan er ook veel verwijzingen naar financieel adviseur. Uit de keyword analyse is naar voren gekomen dat dat vooral wordt gebruikt als mensen op zoek zijn naar een bank. Ze willen dan vaak meer informatie over een hypotheek. Ook dat is niet hetgeen zij kunnen verzorgen.

We zijn dan ook de afgelopen weken aan de slag gegaan met het aanpassen en verbeteren van alle teksten. Die zijn nu zo geschreven, zodat ze passen bij datgene wat ze ook aanbieden.

Voor de aankomende weken wordt er periodiek ook een blog en pagina geschreven die goed aanhaakt bij bepaalde keywords die hun vervolgens gaan helpen bij hun verbeterde vindbaarheid.