Nieuwe kledingwinkel

By in
95
Nieuwe kledingwinkel

Voor een nieuwe klant hebben wij een website mogen ontwikkelen. Deze hebben we gemaakt in Woocommerce. Het betreft een kledingwinkel die in eerste instantie online wil verkopen en nog geen fysieke winkel heeft.

Ze hebben ook geen achtergrond in de kleding, maar wel in de verzorging. De website en daarmee ook de merknaam moet geheel gelanceerd worden. De website moet dan ook de juiste uitstraling hebben qua vormgeving, kleuren en gebruik en dus alle functionaliteiten hebben voor de optimale kleding verkoop.

We hebben dan ook veel achter de schermen gewerkt aan een goede verbijzondering in de website. Door producten de juiste filters mee te geven, kunnen hun bezoekers straks snel door hun kleding heen navigeren en precies datgene vinden wat ze zoeken. Dit betekend veel werk vooraf, om straks achteraf er veel plezier aan te beleven.

Gebruiksgemak is zeker bij een kledingwinkel van groot belang. Er staan meestal veel producten op, dus het is belangrijk dat klanten snel datgene vinden waar ze naar op zoek zijn. Ook moeten ze snel zien of iets voorradig is en in hun maat. We hebben dan ook een voorraadsysteem ingericht, zodat ze precies alles goed kunnen invoeren. Zo verkopen ze geen dingen die ze niet op voorraad hebben en zijn ze altijd actueel. Een klant ziet dus alleen kleding online staan die ze ook hebben.

De website hebben we verder helemaal in de juiste huisstijl gemaakt. De kleuren komen overal terug en alles sluit goed op elkaar aan.