Nieuwe template en functionaliteit

By in
107
Nieuwe template en functionaliteit

Voor een klant, Macrolux, hebben wij hun webshop in een nieuw jasje gestoken. De vorige template draaide ruim 2 jaar maar kreeg geen nieuwe updates meer. Het probleem wat dan ontstaat is dat bepaalde functies van de website het dan niet meer doen. Op de lange termijn wordt de website dan steeds minder goed bruikbaar en dat heeft als uiteindelijk gevolg dat er minder verkocht wordt.

Voor macrolux.shop hebben we dan ook een nieuwe template geïnstalleerd die helemaal up-to-date is en ook voorlopig nieuwe updates blijft krijgen. Zo is het geen korte investering, maar kan hij de komende jaren er weer tegenaan.

Verder hebben we ook hun productgamma verder uitgebreid en beter weergegeven. Nu waren de profielen soms niet op verschillende lengtes te koop, waardoor er veel vragen van klanten kwamen. Ook waren de profielen nodeloos duur. Nu zijn ze als variabel product opgevoerd zodat de klant gelijk de juiste keuze kan maken. Dit scheelt gedoe voor de klant en ook wordt er nu directer besteld. Zo werkt de websites efficiënter.

De template is ook responsive. Dit betekend dat hij zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop je hem bekijkt. Er is dan ook een aangepaste versie voor de desktop, tablet en mobiel. Zo heeft iedere gebruiker altijd een goede ervaring als hij of zij op de website komt.