Content

SERVICE OVERVIEW

Content is king! Dat zouden we zeker kunnen zeggen. Het schrijven van goede content is namelijk het meest cruciale van een website. Vaak wordt het onderschat of is het ondergeschikt aan uiterlijk vormgeving. Toch is het de kern van de website en de reden dat je gevonden wordt in de zoekmachines. En per slot van rekening kunnen de klanten pas zien hoe mooi uw website is, als ze hem gevonden hebben. De inhoud van uw website is dan ook de sleutel.

Content

Bij CVD Media helpen wij graag met het beter vindbaar maken van uw website. Het schrijven van sterke content, die helpt bij het verbeteren van uw organische positie in Google is een van onze sterke punten.
We analyseren uw website, brengen in kaart welke doelgroep(en) u wilt aanspreken, maken een marketingplan hoe wij deze klanten kunnen benaderen en schrijven uiteraard de content om deze klanten naar de website te krijgen.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw website of uw Google Adwords campagnes? Neem dan contact met ons op zodat we deze mogelijkheden met u kunnen bespreken.