Online Marketing

SERVICE OVERVIEW

Online Marketing is eigenlijk de verzamelnaam van verschillende vormen die we kunnen gebruiken om uw product of dienst online onder de aandacht te brengen. Hier kunt u verschillende tools voor gebruiken zoals zoekmachineoptimalisatie, contentmarketing en bijvoorbeeld emailmarketing.

De meest bekende manier om online beter in beeld te komen is uiteraard het hebben van een eigen website. Belangrijk is dat hij gebruiksvriendelijk is en laagdrempelig zodat hij uitnodigend werkt voor uw potentiële klanten. Op de website moet een klant makkelijk kunnen navigeren en moet alles een logische plek hebben. Ook moet er een juiste balans zijn tussen tekst en media. Zo kan uw klant makkelijk en snel door uw website heen.

Online Marketing

Toch zijn er uiteraard nog meer mogelijkheden om klanten te benaderen. Social Media is immers een groot netwerk van mensen die zich verzamelen waar ook uw doelgroep tussen zit. Afhankelijk van uw doelgroep kunnen bepaalde social media kanalen zeer geschikt zijn om in te zetten.
Verder is zoekmachineoptimalisatie bijzonder belangrijk. Het begrijpen waar zoekmachines naar kijken en hoe ze werken is praktisch bij het schrijven van de juiste teksten en de juiste opmaak van uw pagina’s. Zo kunnen ze beter worden geranked en wordt u makkelijker gevonden. Meer bezoekers is over het algemeen ook meer klanten.

Verder zien we dat videoadvertising een steeds grotere rol inneemt. Advertenties of reclamefilmpjes worden steeds belangrijker en kunnen handig worden toegepast bij Youtube. Het aantal mensen dat via dat platform zoekt neemt nog steeds flink toe en is dan ook een grote markt om te benaderen.

Ziet u door de bomen het bos niet meer en heeft u hulp nodig bij uw online marketing? Wij helpen u graag om dit goed in kaart te brengen en u daar te ondersteunen waar u het nodig heeft.