Website Ontwikkeling

SERVICE OVERVIEW

Vrijwel ieder bedrijf heeft ondertussen een website. De verwachtingen van zo’n website zijn echter vaak hoger dan het resultaat. Er wordt soms veel geld ertegen aan gegooid om een mooie website te laten ontwikkelen, echter beseffen veel mensen niet dat dat niet werkt om beter gevonden te worden. De klacht die wij veel horen is; “Ik heb toch een veel mooiere website dan mijn concurrent, maar ze kopen wel bij hem. Hoe kan dat nou?”
Het probleem zit hem erin dat het hebben van een website 1 is, echter de vindbaarheid van een website veel belangrijker is. Het hebben van een mooie website, die overzichtelijk en betrouwbaar overkomt is zeker een pre als klanten op uw website zijn. Het helpt bij de overtuiging om bij u te bestellen of geïnteresseerd te raken in de diensten die u aanbiedt, echter moeten ze wel eerst op uw website komen.

Website vindbaarheid

Het onderhouden van een website, up-to-date houden van een website en beter gevonden worden zijn echter hele andere zaken dan een website (laten) bouwen. Dit is een grote valkuil waar veel mensen zich op verkijken. Juist dit element is echter het belangrijkste. Het schrijven van goede/juiste content, het optimaliseren van de vindbaarheid door middel van metatags, metadescriptions, correct gebruikt van H1, H2 etc., tags en nog vele andere tools zorgen ervoor dat u beter wordt gevonden in de zoekmachines. Dit vergt veel tijd, maar ook geduld om beter gevonden te worden. Morgen op 1 staan in Google is vaak een wens, maar zeker geen realiteit, en ook niet iets wat iemand u zomaar kan bieden. Wij kunnen u echter wel helpen bij het beter vindbaar maken van uw website. Ook als partner voor uw e-commerce kunnen wij dit uit handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent.

Geïnteresseerd in wat wij voor uw business kunnen doen? Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.