Over ons

Hulp nodig bij uw online vindbaarheid?

Wij helpen u graag verder op weg. Dus schroom niet en neem contact met ons op of maak een afspraak, zodat wij de mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen bespreken.

Online Marketing

Wie is CVD Media?

In februari 2017 ben ik gestart met CVD Media. Ik was toen nog werkzaam bij een ander bedrijf, maar wilde meer vrijheden. Eentonigheid past niet bij mij en ik wilde meer afwisseling voor mijzelf creëren. Ook het delen van kennis en het helpen van anderen bij het opstarten van hun business was altijd iets dat ik wilde gaan doen. Hiervoor moest er meer ruimte komen in mijn agenda, zodat ik dit zelf beter kon indelen. Nu 3 en een half jaar verder is het de beste keuze die ik heb kunnen maken. Het werken aan meerdere projecten en het opbouwen van bedrijven is echt mijn passie. Doen wat je leuk vindt, dat is echt het belangrijkste.

Waarom CVD Media een goede keuze is

Kwaliteit boven kwanteit

Bij al onze projecten en opdrachten is maar 1 ding belangrijk. Een tevreden klant. Wij investeren dan ook veel tijd in 1 opdracht. We doen liever 1 ding goed, dan 10 dingen halfbakken. U staat dan ook altijd op de 1e plaats.


Magento & WordPress

Onze expertise voor het bouwen van website ligt bij zowel Magento als WordPress. Of u nu een informatieve/blogpagina wilt met WordPress of een online winkel met Magento of Woocommerce.


Groothandel & Startups

Door onze expertise de afgelopen jaren hebben we steeds vaker aan de wieg gestaan van verschillende startups. Het maken van een bedrijfsplan, bouwen van nieuwe websites en sales funnels. Op zoek naar een partner die u hierbij kan helpen? Kijk dan niet verder.

Social Media

Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, LinkedIn, Snapchat etc. De keuze is reuze. Voor veel gebruikers zien ze door de bomen het bos niet meer. Wij helpen u graag bij het maken en inzetten van de juiste keuzes, zodat u altijd de juiste doelgroep benaderd.

Onze missie

Onze missie is ook onze passie, en dat is het helpen van andere mensen en bedrijven bij het starten van hun business, zowel offline als online. Ik heb ondertussen zelf meerdere bedrijven opgebouwd en verkocht in de afgelopen jaren.

Toch zie ik nog steeds dat veel mensen worstelen bij het zetten van de eerste stappen. Waar moet je beginnen, ben ik niks vergeten, zie ik niks over het hoofd. Wij helpen graag om licht in de duisternis te geven.

Wij helpen bij het zetten van de juiste stappen, zodat u zich kunt focussen op uw eigen kracht.

Marketing, zowel offline als online. Fysieke campagnes alsmede Google Adwords en Social Media Marketing.

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes en het inzetten van de juiste social media kanalen om uw doelgroep te bereiken.

Wij ontwikkelen informatieve pagina’s, blogs en uiteraard shops. Wij werken voornamelijk met Magento en WordPress/Woocommerce.